Veprimi i përbashkët për përmbytjet e kësaj jave

Në kuadrin e inisiativës urgjente për ndihmën ndaj personave të dëmtuar nga përmbytjet gjatë kësaj jave, Food Bank Albania organizon një mbledhje ushqimore këtë fundjavë.

Ejani tek Carrefour TEG ose Carrefour QTU, bëni pazarin tuaj dhe dhuroni për familjet në nevojë emergjente. Ushqimi do të shpërndahet ditën e hënë.

Ky veprim është në bashkëpunim me Agjencinë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile si dhe një sërë nismash të tjera.10497462_646441162148790_1213250102297781512_o