Aplikimi Vullnetar

Vazhdimisht, ne jemi duke kërkuar njerëz me dëshirën për t’u shërbyer të tjerëve. I mirëpresim vullnetarët e gatshëm për të kushtuar kohën e tyre për të ushqyer të uriturit në vendin tonë.

Shkarko formularin e aplikimit të vullnetarit (.docx), plotësoje dhe ktheje tek Banka e Ushqimit (info@foodbank.al) bashkangjitur emailit.