Pse të jem Vullnetar

  1. Sepse ndihmoj në luftën kundër varfërisë dhe urisë në Shqipëri!
  2. Sepse promovoj mbrojtjen e mjedisit duke ndihmuar në parandalimin e mbetjeve ushqimore!
  3. Sepse krijoj solidaritet mes shqiptarëve dhe punoj për një të ardhme më të mirë!
  4. Sepse ndihmoj në integrimin e Shqipërisë në Federatën Europiane të Bankave të Ushqimit për t’u siguruar që përfitimet humanitare të kësaj organizate ndërkombëtare të jenë edhe në Shqipëri!
  5. Sepse bëhem pjesë e një komuniteti në rritje vullnetarësh dhe takoj njerëz të rinj!
  6. Sepse zhvilloj aftësitë e komunikimit dhe organizative të miat!