Puno me Ne

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me Bankën e Ushqimit, ka mundësi si për individët ashtu dhe organizatat. Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në aktivitetet e Bankës së Ushqimit, klikoni mbi linkun e Vullnetarit dhe jepni informacionin tuaj. Nëse jeni një organizatë që punon në fushën e ndihmës ndaj të varfërve dhe do të donit të merrnit ndihmë ushqimore, klikoni linkun e Partnerëve dhe jepni informacionin e organizatës suaj.