Kontributet financiareOperacionet e Food Bank Albania mundësohen nga dhuratat dhe kontributet. Edhe pse ne mbështetemi kryesisht në punën vullnetare dhe në donacionet, përsëri kemi disa shpenzime operative. Kontributi juaj financiar na mundëson të vazhdojmë punën tonë.

Ka dy mënyra për të kontribuar:

  • Dhurime online me EasyPay (pranohen karta Debiti e Krediti):
  • Depozitoni bankare: Nëse jeni në Shqipëri, ju mund t’i depozitoni kontributet direkt në llogarinë tonë bankare në çdo zyrë të UNION Bank:

UNION Bank sh.a. Tirana, Albania
Numri i llogarisë Euro: 111430854020126
IBAN: AL51214111060111430854020126
Numri i llogarisë ALL: 111430854020115
IBAN: AL57214111060111430854020115
SWIFT CODE: UNALALTR