SPAR Liqeni

sparlogoSPAR Liqeni është një supermarket që ndodhet në Tiranë, Shqipëri,  i cili punon me Food Bank Albania dhe mbështet blerjet online. Nëse ju dëshironi të dhuroni ushqim, ju mund të regjistroni një llogari me SPAR Liqeni për të blerë ushqime në internet. SPAR Liqeni pastaj do ta dorëzojë donacionin tuaj tek banka e ushqimit. Nëse ju jeni një donator ndërkombëtar, kjo metodë dhurimi eleminon pagesat për transferim parash.

Për të bërë një donacion të ushqimit përmes SPAR Liqeni, vizitoni faqen e tyre në:

http://sparliqeni.al/ ku mund të blini shportën 1500 lekë dhe 2500 lekë për Bankën e Ushqimit.

Sigurohuni të përdorni adresën e Food Bank Albania  për dorëzimin:

Food Bank Albania
Rruga Musa Agolli, nr. 35
Tiranë