Partners in Ending Hunger

Printshop Abazi

Qendra Jeta e Re


AGNA Group


Frutomania


Tregu Agro-Ushqimor i Tiranes


Furre Buke Pasticeri Bar Kafe Vellezerit “KASA”

Furre Buke Sulltan


Alo!Mik


Bashkia Tiranë

CHMC

FJALA

Fjala Foundation

Fondacioni “Kisha Ungjillore Fjala e Jetës Bajram Curr”


Fondacioni Jetë dhe Dritë

Fondacioni Instituti për Inkurajimin Total

Fondacioni Instituti për Inkurajimin Total – Lushnje


Global Care Albania